Σκωτσέζικο αδυνάτισμα


Fitness Μαϊ 24, Kelta fit: Χορεύεις Αν σου αρέσει ο κέλτικος χορός τότε το Kelta fit είναι μία προπόνηση που θα σε διασκεδάσει αφάνταστα ενώ θα σε βοηθήσει να κάψεις άπειρες θερμίδες — χωρίς απαραίτητη προϋπόθεση το σκωτσέζικο ντους.

σκωτσέζικο αδυνάτισμα ξηροφθαλμία καύση

Τι γυμνάζει Τονώνει ολόκληρο το σώμα αλλά γυμνάζει κυρίως το κάτω μέρος του σώματος Συμβάλλει στην απώλεια πόντων και κιλών Βοηθά στην καύση λίπους Συμβάλλει στον συντονισμό της κίνησης Βελτιώνει τη διάθεσή σου Πώς γίνεται Εμπνευστής του προγράμματος αυτού είναι η χορογράφος Francesca Leyland. Απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτου ηλικίας και φύλου ή φυσικής κατάστασης.

90 λιβρών ιστορίες απώλειας βάρους nbc jeff rossen απώλεια βάρους

Κάθε προπόνηση ξεκινά με 5 — 10 λεπτά προθέρμανσης, συνεχίζεται με στεπ και έπειτα το ρυθμό δίνει η παραδοσιακή σκωτσέζικη μουσική και ξεκινούν οι χορευτικές φιγούρες που θυμίζουν σκωτσέζικο χορό με τα χέρια σκωτσέζικο αδυνάτισμα μέση με επιτόπια άλματα, λακτίσματα δεξιά και αριστερά, χορογραφία, ενώ στο τέλος κάποιες διατάσεις κλείνουν το πρόγραμμα. Γιατί να το κάνεις Θα σε κάνει να ιδρώσεις, αυτό είναι σίγουρο και θα σε Το Kelta Fit δεν απαιτεί κάποιο όργανο γυμναστικής το κιλτ είναι Στο Σκωτσέζικο αδυνάτισμα της δίνει 6 προπονήσεις των 9 λεπτών.

Το σύνθημα είναι: άφησε τη μουσική να σε σκωτσέζικο αδυνάτισμα.

σκωτσέζικο αδυνάτισμα πώς να αφαιρέσετε το λίπος καρπού

Και γιατί όχι; Μπορεί η Σκωτία να σε βοηθήσει να κάψεις θερμίδες χωρίς τσιγκουνιές.