Λιπαντικό καυστήρα


Πετρέλαιο Θέρμανσης ΒΡ Super Heat, με ειδική φόρμουλα, που έχει σχεδιαστεί για να συμβάλει σε: μεγαλύτερη οικονομία λόγω καλύτερης καύσης βελτιωμένη προστασία του καυστήρα, που περιορίζει τα έξοδα συντήρησης μικρότερη επιβάρυνση στο περιβάλλον, λόγω μειωμένων εκπομπών ρύπων Οι ανάγκες των λιπαντικό καυστήρα μας είναι στο κέντρο του ενδιαφέροντός μας και για αυτό εγγυόμαστε: παράδοση την ημέρα και την ώρα που τους εξυπηρετεί αξιοπιστία στην ποιότητα και την ποσότητα Φροντίστε για τη σωστή συντήρηση, ρύθμιση και καθαρισμό λιπαντικό καυστήρα συστήματος καυστήρα-λέβητα, μετά από τη λήξη της χειμερινής περιόδου.

λιπαντικό καυστήρα συνθετική απώλεια βάρους t4

Ρυθμίστε τον θερμοστάτη στους 20οC. Προσαρμόστε τις ενδυματολογικές σας συνήθειες, ανάλογα με την εποχή, ακόμα και μέσα στο σπίτι.

Πετρέλαιο Θέρμανσης ΒΡ

Αερίστε τους εσωτερικούς χώρους όταν δεν λειτουργεί το σύστημα θέρμανσης, κατά προτίμηση τις πρωινές ώρες, και μόνο για όσο χρόνο χρειάζεται. Εξαερώστε τα θερμαντικά σώματα.

λιπαντικό καυστήρα ζεστό καύση λίπους

Μην τοποθετείτε καλύμματα ή αντικείμενα στα θερμαντικά σώματα. Απομονώστε τους χώρους που δεν χρησιμοποιείτε.

λιπαντικό καυστήρα

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, ανοίξτε τις κουρτίνες και τα σκίαστρα στα νότια παράθυρα, ώστε να θερμανθεί ο χώρος από την ηλιακή ακτινοβολία. Τις βραδινές ώρες κλείστε τα εξωτερικά παραθυρόφυλλα και τις κουρτίνες.

λιπαντικό καυστήρα

Αποτρέψτε την είσοδο αέρα από τις λιπαντικό καυστήρα πόρτες με ειδικά προστατευτικά και στεγανοποιήστε τα κουφώματα με ειδικές ταινίες ή σιλικόνη. Με τις κάρτες Bonus της Alpha Bank κερδίζουν 4 Bonus πόντους για κάθε 1 ευρώ λιπαντικό καυστήρα. Επιπλέον, με την εξαργύρωση

λιπαρά απώλεια λίπους