Κουβέρτες αδυνατίσματος, Ηλεκτρική Κουβέρτα Αδυνατίσματος-Σάουνα 140χ155 Dream + ΔΩΡΟ Κρέμα Σύσφιξης


κουβέρτες αδυνατίσματος απώλεια βάρους ταξίδι αποστολής

Είναι κατασκευασμένη από ειδική θήκη δερματίνης μέσα στην οποία εσωκλείεται το κυρίως σώμα θερμαινόμενο της κουβέρτας. Οι κουβέρτες αυτές αποτελούνται από μία ή δύο ζώνες.

Συνδυάζει  χειρομάλαξη με εξειδικευμένα προϊόντα που δρουν άμεσα στο σώμα. Το αποτέλεσμα είναι ορατό από την πρώτη κιόλας συνεδρία και με το πέρας των συνεδριών το σώμα ανακτά και πάλι τη χαμένη του γραμμή. Μια εφαρμογή θα σας πείσει για το αποτέλεσμα!

Μπορεί να είναι μόνο τοπική, αποτελούμενη από μία μόνο ζώνη, ή ολική, να μπει δηλαδή ολόκληρο το σώμα το κεφάλι προφανώς μένει πάντα έξω με δύο ανεξάρτητα ρυθμιζόμενες ζώνες. Κατά τη χρήση της επιταχύνεται η κυκλοφορία του αίματος και αυξάνεται ο μεταβολισμός.

Συνεισφέρει κατά συνέπεια στην αποσύνθεση του λίπους, τη σύσφιξη του συνδετικού ιστού, τη μυϊκή και νευρική χαλάρωση, αλλά και την αποβολή τοξινών από το σώμα. Η θερμοκρασία που αναπτύσσει ρυθμίζεται από ειδικό χειριστήριο τριών διαβαθμίσεων και δεν υπερβαίνει τους 40 ο C — 42 ο C.

μόνιμη απώλεια βάρους φυσικό τρόπο

Η θερμότητα μεταφέρεται σε βάθος στους υποκείμενους ιστούς και επέρχεται χαλάρωση των μυών. Η θερμοκουβέρτα είναι μέθοδος η οποία συνδυάζεται συνήθως με τη χρήση αντίστοιχων προϊόντων αδυνατίσματος. Για λόγους ασφαλείας και υγιεινής το άτομο τυλίγεται σε νάυλον μεμβράνη, πριν τυλιχτεί με την κουβέρτα, η οποία λειτουργεί ως αγωγός της θερμότητας.

κουβέρτες αδυνατίσματος καλύτερο ρυθμό παλμού καύσης λίπους

Χρήση Βάζοντας την κουβέρτα στην πρίζα -στην ένδειξη 3- 15 λεπτά πριν τη χρήση και αυτή θερμαίνεται. Στη συνέχεια, το άτομο που πρόκειται να τη χρησιμοποιήσει τυλίγεται κουβέρτες αδυνατίσματος αυτήν αρχίζει να ζεσταίνεται.

Η θεραπεία μπορεί να διαρκέσει 20 — 30 λεπτά ή έως ότου ιδρώσει το άτομο και εν κουβέρτες αδυνατίσματος ανοίγουμε την κουβέρτα.

κουβέρτες αδυνατίσματος

Αφού κρυώσει μπορούμε να καθαρίσουμε τη δερματίνη για να παραμένει σαν καινούρια. Εύκολος καθαρισμός της θήκης δερματίνης με σαπούνι και νερό για να παραμένει η κουβέρτα σαν καινούρια. Η ασφάλεια είναι το πιο σημαντικό ζήτημα, όταν πρόκειται για προϊόντα θέρμανσης. Έχοντας την επίγνωση αυτής της ευθύνης, κατασκευάσαμε το σύστημα ασφαλείας για τις κουβέρτες μας χάρη στην ειδική αντίσταση που αποτρέπει τυχόν υπερθερμάνσεις, εξασφαλίζοντας την υψηλότερη δυνατή ασφάλεια.

κουβέρτες αδυνατίσματος 3 συμβουλές για την απώλεια βάρους

Η χρήση της κουβέρτας αδυνατίσματος δεν ενδείκνυται όταν υφίστανται κάρδιο-αναπνευστικά προβλήματα, kfc απώλεια βάρους, υπέρταση, εγκυμοσύνη και κουβέρτες αδυνατίσματος προβλήματα.