Αδυνατίσματος ποτά


Και όμως, αυτά τα ποτά αδυνατίζουν!

αδυνατίσματος ποτά

Μόλις καταρρίφθηκε ο μεγαλύτερος μύθος για το αδυνατίσματος ποτά Δημοσίευση ΣΕΠΤ 06, Ο περισσότερος κόσμος - για να μην πούμε σχεδόν όλος - πιστεύει ότι το αλκοόλ παχαίνει και μάλιστα πάρα πολύ. Δεν ισχύει όμως αυτό για όλα τα είδη ποτού, για αυτό και δεν χρειάζεται να κάθεστε και να υπολογίζετε τις θερμίδες από αδυνατίσματος ποτά ποτό ή σφηνάκι που καταναλώνετε αδυνατίσματος ποτά βράδυ στο μπαρ.

Αντιθέτως, οι επιστήμονες σας συμβουλεύουν να απολαμβάνετε - φυσικά, με μέτρο, τα αγαπημένα σας ποτά, χωρίς τύψεις και μετάνοιες.

απώλεια βάρους lawton τρώτε υγιεινά και μην χάσετε βάρος

Πρόσφατα μάλιστα, ανακοίνωσαν ότι τα πιο φιλικά προς την σιλουέτα σας ποτά, είναι η τεκίλα και τζιν. Όπως ανέφερε η Αμερικανική Χημική Εταιρεία, τεκίλα μειώνει τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα, έχοντας παράλληλα πολύ λιγότερες θερμίδες σε σχέση με άλλα αλκοολούχα ποτά.

αδυνατίσματος ποτά

Επιπλέον, μετά από μελέτες που πραγματοποιήθηκαν σε ποντίκια, αποδείχτηκε ότι η τεκίλα μπορεί να συμβάλλει και στην απώλεια βάρους. Όσον αφορά το τζιν, αποδείχτηκε ότι ενισχύει τον μεταβολισμό και συμβάλλει στην καύση περισσότερων θερμίδων από τον οργανισμό.

αδυνατίσματος ποτά τρώτε περισσότερο για να χάσετε βάρος

Την επόμενη φορά που θα βγεις λοιπόν για ποτό, ξέρεις τι θα παραγγείλεις και θα το απολαύσεις χωρίς φόβο και πάθος!