Αδυνάτισμα zumba


αδυνάτισμα zumba μπορεί curcumin βοηθήσει απώλεια βάρους

Κάνεις Zumba; Μάθε πόσες θερμίδες καις! Ενσωματώνοντας την διασκέδαση, τον χορό, την γυμναστική και το party, καθιερώθηκε σαν μία ισχυρή κίνηση στην βιομηχανία του fitness.

Η δίαιτα που έχει σχεδιαστεί για να σε κάνει να νιώσεις πλήρης και να σου παρέχει ενέργεια. Γράφει: nafsika mavromoustakou Η δίαιτα που έχει σχεδιαστεί για να σε κάνει να νιώσεις πλήρης και ικανοποιημένη, αλλά και να σου παρέχει ενέργεια.

Τα τελευταία στοιχεία μιλάνε για περίπου 12 εκατομμύρια ανθρώπους, Τι ακριβώς εννοούμε όταν αναφερόμαστε στην zumba; Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει χορό αλλά και αερόβια στοιχεία. Μία χορογραφία zumba περιλαμβάνει λίγο από salsa, hip hop, merengue, mambo, samba, flamenco, μέχρι πολεμικές τέχνες αλλά και tango!

αδυνάτισμα zumba πόσα χάνουν βάρος

Άλλωστε αυτό που την κάνει τόσο ξεχωριστή είναι η μεγάλη ποικιλία της, οι εναλλαγές ρυθμού, η ένταση και η χαρά της κίνησης. Ξεκίνησε τελείως τυχαία, για αυτό ακόμα και σήμερα χαρακτηρίζεται «ευτυχές ατύχημα». Έτσι αυτοσχεδίασε, ξεκινώντας ένα μάθημα με μουσική από ταινίες που είχε στην τσάντα του.

αδυνατίστε κάτω από τους γοφούς

Ο κόσμος το αδυνάτισμα zumba, γιατί ήταν απλό, ευχάριστο, δίχως ανούσια μετρήματα της μουσικής, παρά μόνο ελεύθερες κινήσεις και μουσική. Από εκείνο το σημείο, αδυνάτισμα zumba με την βοήθεια αργότερα των κατάλληλων ανθρώπων από την Αμερική, μαζί βέβαια με το ανάλογο μάνατζμεντ, απογειώθηκε και κατέκτησε την κορυφή των ομαδικών προγραμμάτων!

Θα αναφέρουμε επιγραμματικά δύο από αυτές, που πραγματοποιήθηκαν σε Πανεπιστήμια της Αμερικής.

Zumba Dance Workout for weight loss

Στην πρώτη έρευνα, που έγινε στο University of Wisconsin-La Crosse campus, αποδείχθηκε πως οι συμμετέχοντες στα μαθήματα zumba αδυνάτισμα zumba στα αποδεκτά όρια βελτίωσης της φυσικής κατάστασης, καταναλώνοντας περίπου 9,5 θερμίδες στο λεπτό, ή συνολικές θερμίδες σε ένα 40λεπτό πρόγραμμα. Η μόνη άλλη δημοσιευμένη μελέτη στο Adelphi University, ανέφερε χαμηλότερα ποσά θερμίδων, και συγκεκριμένα μεταξύ αδυνάτισμα zumba και 7,4 αντί 9,5 της προηγούμενης μελέτης, διαφορά που μπορεί βέβαια να οφείλεται σε διαφορετικό εξοπλισμό, διαφορετικούς προπονητές, καθώς και στην εμπειρία των ασκούμενων.

Κάψε θερμίδες Δοκίμασες Zumba; Οι βασικές ασκήσεις για να καις αδυνάτισμα zumba και να ξεκλειδώσεις το σώμα σου Σε αντίθεση με άλλα μαθήματα χορού, το πρόγραμμα της Ζumba αποτελείται από πολλές κλασικές κινήσεις, όπως του cha cha και του merengue. Τα περισσότερα βήματα είναι επαναλαμβανόμενα και εύκολα να τα παρακολουθήσεις. Οι κεφάτοι latin ρυθμοί και η ζωντάνια της δασκάλας κάνουν το μάθημα διασκεδαστικό και συναρπαστικό.

Ανεξάρτητα από τις παραπάνω διαφορές και την προφανή αποτελεσματικότητά της, η αυξανόμενη δημοτικότητα της zumba χρήζει περαιτέρω έρευνας. Στη χώρα μας, τα περισσότερα γυμναστήρια καθώς και αρκετές σχολές χορού, έχουν εντάξει την zumba στο καθημερινό τους πρόγραμμα. Βλέποντας την άνοδο του συγκεκριμένου είδους εξάσκησης, προσπαθούν να προσελκύσουν νέα μέλη και να διατηρήσουν τα υπάρχοντα. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν κάποιο αδυνάτισμα zumba, να συμμετέχουν σε αυτό και να αποφασίσουν αν είναι αυτό που τους ταιριάζει ή όχι.

μεγιστοποιήστε την καύση λίπους συνήθειες απώλειας βάρους

Το μόνο σίγουρο είναι πως θα τους κεντρίσει το ενδιαφέρον και θα απολαύσουν μία κεφάτη ώρα με γυμναστική, μουσική και χορό!