Αδύναμη μοναρχία


Κύριο λήμμα: Γαλλική αδελφή δημοκρατία Κατά την περίοδο της Γαλλικής Επανάστασης και του Ναπολέοντα, η Γαλλία κατέκτησε το μεγαλύτερο μέρος της Δυτικής Ευρώπης και εγκαθίδρυσε πολλά εξαρτημένα κράτη.

  • Στόχους απώλειας βάρους για τον παιδιατρικό πληθυσμό
  • Сказала Николь.

  • Кэти пришла в ярость и набросилась на Франца с расческой в руках.

  • Еще рано.

Στην αρχή, κατά τη διάρκεια των Πολέμων της Γαλλικής Επανάστασης τα κράτη αυτά δημιουργήθηκαν ως δημοκρατίες οι λεγόμενες "Républiques soeurs", "αδελφές δημοκρατίες". Κατά την Πρώτη Γαλλική Αυτοκρατορίακαθώς ο Ναπολέων και ο Γαλλικός στρατός κατακτούσε την Ευρώπη, τέτοια κράτη άλλαζαν και πολλά νέα δημιουργούνταν.

αδύναμη μοναρχία κάνετε το δικό σας ποτό αδυνατίσματος

Οι ιταλικές δημοκρατίες μετατράπηκαν στο Βασίλειο της Ιταλίας υπό την άμεση εξουσία του Ναπολέοντα στο Βορρά, και το Βασίλειο της Νάπολης στο νότο, υπό την εξουσία του Ιωσήφ Βοναπάρτη και μετά υπό του Στρατάρχη της Αυτοκρατορίας Ζοακίμ Μυρά. Η δυτική όχθη του Ρήνος προσαρτήθηκε ως μέρος της Γαλλικής Αυτοκρατορίας.

Μια συνταγματική μοναρχία είναι μια μορφή κυβέρνησης στην οποία ένας μονάρχης, συνήθως ένας βασιλιάς ή βασίλισσα, ενεργεί ως αρχηγός του κράτους εντός των παραμέτρων των γραπτή ή άγραφη σύνταγμα. Σε μια συνταγματική μοναρχία, η πολιτική εξουσία μοιράζεται μεταξύ του μονάρχη και συνταγματικά οργανωμένη κυβέρνηση, όπως ένα κοινοβούλιο. Συνταγματική μοναρχία είναι το αντίθετο της απόλυτης μοναρχίες, στην οποία ο μονάρχης κατέχει όλες τις εξουσίες όσον αφορά την κυβέρνηση και το λαό.

Τα πολλά Γερμανικά αδύναμη μοναρχία που απάρτιζαν την Συνομοσπονδία αδύναμη μοναρχία Ρήνου ήταν εξαρτημένα κράτη της Γαλλικής Αυτοκρατορίας, περιλαμβανομένου και του Βασιλείου της Βεστφαλίας το οποίο έλεγχε ο Ζερόμ Βοναπάρτης.

Βρετανική Αυτοκρατορία[ Επεξεργασία επεξεργασία κώδικα ] Στην Βρετανική Αυτοκρατορία τα Πριγκιπικά Κράτη τυπικά ήταν ανεξάρτητα τους δόθηκε τυπικά και επίσημα η ανεξαρτησία το αδύναμη μοναρχία εξαρτημένη σχέση επικυριαρχίας από το Βρετανικό Στέμμα.

  • Τι είναι συνταγματική μοναρχία; Ορισμός και Παραδείγματα
  • Εξαρτημένο κράτος - Βικιπαίδεια
  • Октопаук ответил ярко-алой вспышкой, за ней последовала бледно-зеленая полоса, затем лавандовая, две желтые разного оттенка (одна шафранная, другая лимонная с переходом в зеленый), и наконец все завершилось пурпурной полосой.

  • После долгого сна, когда нас перевели сюда, он очень медленно начинал сходиться с остальными.

Με την Αιγυπτιακή Ανεξαρτησία το η Βρετανία τερμάτισε τυπικά το καθεστώς του προτεκτοράτου, εκτός από του Σουδάν το οποίο συνέχισε να διοικείτε ως Αγγλό-Αιγυπτιακό Σουδάν ως την ανεξαρτησία του το Η Βρετανία διατήρησε το ενδιαφέρον της στην Αίγυπτο μέχρι την Κρίση του Σουέζ. Το Ιράκ δημιουργήθηκε σε βασίλειο το Στις παραπάνω περιπτώσεις η οικονομική και στρατιωτική πραγματικότητα δεν ισοδυναμούσε με πλήρη ανεξαρτησία, αλλά οι τοπικοί ηγεμόνες και ηγέτες ήταν εξαρτημένοι από αδύναμη μοναρχία Βρετανούς.

Queen Elizabeth - Transformation From 1 to 91 Years Old

Παρομοίως στην Αφρική π. Ναζιστική Γερμανία[ Επεξεργασία επεξεργασία κώδικα ] Μετά την ήττα της Γαλλίας στη Μάχη της Γαλλίαςδημιουργήθηκε η Γαλλία του Βισύ ως εξαρτημένο κράτος της Ναζιστικής Γερμανίας, και παρέμεινε ως τέτοιο μέχρι το όταν και αδύναμη μοναρχία σε κράτος-μαριονέτα μέχρι την απελευθέρωσή της το Η Γερμανία δημιούργησε αδύναμη μοναρχία κράτη επίσης στα κατακτημένα της εδάφη, όπως για παράδειγμα τη Σλοβακική Δημοκρατία και το Ανεξάρτητο Κράτος της Κροατίας.

Ηνωμένες Πολιτείες[ Επεξεργασία επεξεργασία κώδικα ] Μετά το ο όρος εξαρτημένο κράτος συχνά χρησιμοποιούταν για κράτη που κυβερνούσαν δικτατορίες τις οποίες στήριζαν ανοιχτά είτε οι Ηνωμένες Πολιτείες είτε η Σοβιετική Ένωση.

απώλεια βάρους petoskey απώλεια λίπους cincinnati

Κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου πολλές Λατινικά Αμερικανικά κράτη όπως η Γουατεμάλατο Ελ Σαλβαδόρη Νικαράγουα μέχρι τοη Κούβα μέχρι το και η Χιλή υπό το καθεστώς του Πινοσέτθεωρούνταν ως εξαρτημένα κράτη των ΗΠΑ, καθώς η κυβέρνηση των ΗΠΑ είχε σημαντική επιρροή στην πολιτική αυτών των δικτατοριών. Αδύναμη μοναρχία όρος είχε επίσης χρήση με άλλα αυταρχικά καθεστώτα με στενούς δεσμούς με τις ΗΠΑ κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, περιγραφόμενα καλύτερα ως καθεστώτα μαριονέτες των ΗΠΑ, όπως το Νότιο Βιετνάμ, η Ινδονησία υπό το καθεστώς του Σουχάρτοτο Ιράν μέχρι τοη Καμπότζη υπό το καθεστώς του Λον Νολ, οι Φιλιππίνες υπό το καθεστώς του Φερδινάντο Μάρκοςκαι η Σαουδική Αραβία.

Οι σχέσεις ΗΠΑ-Ιραν υπό το καθεστώς του Σάχη έχουν αναφερθεί ως ένα σύγχρονο παράδειγμα μελέτης στις Πολιτικές επιστήμες [4].

σχετικά με την απώλεια λίπους

Ο όρος μπορεί ίσως επίσης να τρώνε περισσότερο να χάσουν βάρος και για χώρες που εξαρτώνται οικονομικά πάρα πολύ από ένα ισχυρότερο κράτος.

Ιαπωνία[ Επεξεργασία επεξεργασία κώδικα ] Στα τέλη του 19ου αιώνα η Αυτοκρατορία της Ιαπωνίας περιόρισε το στάτους της Κορέας σε αυτό του εξαρτημένου κράτους. Στις αρχές του 20ου αιώνα το στάτους άλλαξε σε αυτό της άμεσης διακυβέρνησης. Σοβιετική Ένωση[ Επεξεργασία επεξεργασία κώδικα ] Τα Σοβιετικά εξαρτημένα ή κράτη μαριονέτες περιελάμβαναν τα περισσότερα μέλη του Συμφώνου της Βαρσοβίαςοι πολιτικές των οποίων επηρεάζονταν σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό από αδύναμη μοναρχία Σοβιετική στρατιωτική και αδύναμη μοναρχία βοήθεια.

Держа в руках псевдоробота, Николь выехала со сцены. На ней материализовался новый МБ, и действие продолжилось. "А я уже забыла, Ричард, - сказала себе Николь, - эти твои крохотные шедевры.